WAT MOET U DOEN ALS U UW FACEBOOK-MELDINGEN NIET KAN ZIEN?

Facebook is zo'n platform dat je in contact houdt met de mensen om je heen en zelfs met mensen die ver weg wonen. Tot dusver is er nog geen social media platform gemaakt dat Facebook zou kunnen vervangen. Dit maakt het dus een bijzondere en onvervangbare app. Er zijn echter momenten waarop u technische fouten kunt tegenkomen tijdens het gebruik van de applicatie. Deze fouten variëren van het niet zien van meldingen, het niet kunnen inloggen of uitloggen of iets posten,het niet kunnen verzenden van berichten of stickers,het niet kunnen deactiveren van het account,enzovoort.

Deze tijden kunnen erg frustrerend zijn,maar het enige dat u kunt doen,is verbinding maken met de juiste facebook contacteren om de problemen meteen te verhelpen. Maar het kan soms moeilijk zijn om contact op te nemen met het ondersteuningsteam, omdat ze 24/7 bezig zijn. Om u in dergelijke omstandigheden te helpen,hebben we een aantal eenvoudige trucs bedacht die u kunt volgen als u problemen ondervindt met Facebook.

Veel mensen hebben op onze facebook klantenservice telefoonnummer gemeld dat ze problemen hadden met het notificatiesysteem. Pushmeldingen besparen onze tijd door ons te laten weten of iets onze aandacht waard is. Maar soms kunnen mensen ze niet zien.

Als dat ook bij u het geval is, zijn hier enkele dingen die u kunt proberen om het probleem in een handomdraai te verhelpen.

  • Zorg ervoor dat uw app-meldingen zijn ingeschakeld.

Ga naar Instellingen-> Geluid en meldingen-> App-meldingen

  • Wis cachegegevens van de Facebook- en Messenger-app.
  • Probeer de applicaties te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren.
  • Controleer op eventuele beperkingen voor achtergrondgegevens voor uw Facebook-app.
  • Zorg ervoor dat de energiebesparende modus van uw mobiele telefoon is uitgeschakeld.
  • Controleer nogmaals of u een batterijbesparende app van derden heeft geïnstalleerd.
  • Log uit van alle apparaten en probeer opnieuw in te loggen.
Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem verhelpt, kunt u de Facebook Lite-app of de website gebruiken. U kunt contact met ons opnemen op ons Facebook nummer als deze oplossing ook voor u niet werkt.

Als u zeker weet dat u alle bovenstaande oplossingen correct toepast en merkt dat geen van hen u geeft wat u nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze contact facebook belgie via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning.

Onze professionals zorgen voor de juiste begeleiding,net op tijd.

Comments

Popular posts from this blog

HEBT U GEEN ENKELE BEVEILIGINGSCODE ONTVANGEN VOOR HET INLOGGEN OP FACEBOOK?